Betonul prin structura sa ca material nu este impermeabil absorbind apa indiferent de cantitatea în care este prezentă. În primul rând trebuie să se determine sursa de proveniență a apei. Problema trebuie tratată cu multă seriozitate întrucât odată cu trecerea timpului problemele se agravează iar rezolvarea acestora implică costuri ridicate. Acesta este un motiv suficient de serios pentru ca să luați în considerare hidroizolarea subsolului.

Un alt aspect pentru a vă orienta către asemenea lucrări este sănătatea. Dacă doriți să amenajați subsolul într-un anumit mod, atunci cu siguranță această hidroizolație va deveni mai mult decât o soluție optimă.
Izolația pentru fundații și subsoluri este o soluție tehnică folosită la toate fundațiile construcțiilor noi cu rolul de a face față presiunii pozitive a apei de natură freatică sau pluvială.

Izolația trebuie făcută perimetral și egal ca grosime și cuprinde mai multe straturi cu rol diferit. Materialele folosite trebuie să fie rezistente în timp întrucât fundația unei clădiri este un loc dificil de vizitat la exterior pentru reparații ulterioare. În unele cazuri când izolația exterioară a fundației (soclului) nu poate face față condițiilor extreme este necesară o impregnare interioară a subsolului (beciului) cu materiale speciale pentru a stopa activ deteriorările pe care le pot produce infiltrațiile. Pereții interiori și exteriori ai subsolului unei clădiri trebuie să reziste unor condiții de presiune, umiditate, temperatură speciale. Prin subsol se face de obicei racordul cu toate elementele vitale ale clădirii: apă, gaz, termoficare, curent electric.

Un subsol curat, lipsit de umezeală, cu un aer sănătos este cheia unei clădiri bine întreținute. O clădire fără o izolație corespunzătoare a fundației și subsolului are o viață scurtă. Pe fundație sprijină întreagă structură a clădirii. Subsolul unei clădiri este privit des ca un loc de depozitare nelocuibil. Noile tendințe în ceea ce privește economisirea energiei pun însă accent pe zonele extreme ale clădirii pentru că acolo apar pierderi energetice nejustificate.

Echipa noastră de profesioniști execută lucrări de hidroizolații fundații și subsoluri la orice fel de clădire.

De asemenea, acordăm o importanță deosebită tehnologiei în continuă dezvoltare și implicit a materialelor folosite la izolarea fundațiilor și subsolurilor pentru a ne încadra în normele energetice ale unei clădiri moderne.

Oferim consultanță gratuită pentru găsirea soluției optime. Locația clădirii, componența chimică și consistența solului sunt elemente foarte importante în adoptarea unei soluții adecvate. Experiența noastră în hidroizolarea diferitelor tipuri de clădiri (civile, industriale, etc.) va fi un avantaj în găsirea soluției optime pentru problema dumneavoastră.